Untitled Document
  • ! İLK DEFA SCHENGEN VİZESİ ALACAK KİŞİLER ŞAHSEN BAŞVURMAK ZORUNDADIR .
  • ! Acentalar Sadece Ticari Vize Alabilmektedir .
  • ! Almanya Başkonsolosluğu Randevu Sistemiyle Çalışmaktadır.

ALMANYA VİZESİ İÇİN DİLEKÇE ÖRNEĞİ

 
İşveren olarak Almanya Vizesi - İşveren Olarak Almanya Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış, seyahat detaylarını ve vize talebinizi belirten dilekçe
  • Ticari Sicil Gazetesi Fotokopisi
  • Vergi Levhasının Fotokopisi
  • İmza Sirküleri Fotokopisi
  • Yeni Tarihli Faaliyet Belgesi Orjinal
  • Oda Sicil Kayıt Sureti Orjinal
  • Hesap Cüzdan Fotokopisi
  • Gayrimenkul Tapu Fotokopisi
  • Otel Ve Uçak Rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
    ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir.)
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Bağ-kur dökümü orjinal
Bordrolu çalışan olarak Almanya Vizesi - Bodrolu Çalışan olarak Almanya Vize Başvurusu
  • Şirketin antetli kağıdına kaşeli ve imzalı olarak, Almanya konsolosluğa hitaben, işveren tarafından yazılmış şirketteki görevinizi, seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe.
  • Şirketin imza sirküleri
  • Vergi levhasının fotokopisi
  • Yeni tarihli faaliyet belgesi orijinal
  • Oda sicil kayıt sureti orjinali
  • Ticari sicil gazetesi fotokobisi
  • Sigorta işe giriş bildirgesi fotokopisi ( SSK giriş bildirgesi tekrar ve yeni işe giriş ise eski SSK işe giriş bildirgesi)
  • 4 aylık sigorta bildirgesi fotokopisi
  • Son üç aylık bordro fotokopisi
  • Şirketin hesap cüzdan fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Turistik gidenlerden otel ve uçak rezervasyonları,
  • Ticari Seyahatleriniz İçin Almanya daki Firmadan Davetiye
    ( Almanya dan gönderilen davetiyenin bir sureti sizde diğerininse Almanya konsolosluğu vize departmanında olması gerekmektedir. )
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • SSK lı çalışanlardan AT11 belgesi (ilk Almanya vizesi ise)
Ev Hanımı olarak Almanya Vizesi - Ev Hanımı olarak Almanya Vize Başvurusu
  • Almanya konsolosluğu vize departmanına hitaben yazılmış seyahat detaylarını ve vize talebiniz belirten dilekçe
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Hesap cüzdan fotokopisi
  • Eşi çalışıyor ise veya işveren ise yukarıda belirtilen belgeler eklenecektir.
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Eşinin geçerli yada eski Almanya vizesi varsa fotokopileri
Öğrenci olarak Almanya Vizesi - Öğrenci olarak Almanya Vize Başvurusu
  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Okuldan yeni tarihli öğrenci belgesi
  • 18 yaş dolmamış ise anne ve babadan Almanya ya seyahat edebilmesi için muvafakat name
  • Aile işveren ise veya bordrolu ise yukarıda belirtilen belgelerin tamamı eklenecektir.
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
  • Anne veya Babanın geçerli yada eski Almanya vize si varsa fotokopileri
Emekli olarak Almanya Vizesi - Emekli olarak Almanya Vize Başvurusu
  • Almanya Konsolosluğu vize departmanı'na hitaben dilekçe
  • Emekli cüzdanı fotokopisi
  • Sağlık karnesi fotokopisi
  • Gayrimenkul tapu fotokopisi
  • Banka cüzdan fotokopisi
  • 2 Biometrik Resim ( Arka Fonu Beyaz, Yeni Çekilmiş ve Rötuşlanmamış )
  • Pasaport ( Vize bitiş tarihi itibarıyla en az 6 ay süresi olan, varsa eski pasaportlarınız )
  • Seyahat Süresini Kapsayan 30.000 ' Teminatlı Seyahat Sağlık Sigortası
 
   
Untitled Document
E - BÜLTEN
Firmamız hakkındaki güncel bilgilere ulaşmak için mail listemize katdolunuz.
Vize İşlemleri
Pasaport İşlemleri
Vize Formları
Vize İstek Formu
Sigorta
Sigorta İstek Formu
 
 DÖVİZ KURLARI
     
  Alış Satış
 USD 2.1322 2.1360
 EUR 2.9507 2.9560
 AUD 1.9906 2.0036
 Sterlin 3.5741 3.5927
 Riyal 0.56853 0.56955
     


Nişantaşı Vize Hizmetleri İstiklal Cad. Bekar Sok No: 10 Kat: 3 Taksim Beyoğlu - İSTANBUL | 0212 244 79 34 |0554 888 89 08